BANVİT, Berkay Candan'ı transfer etti
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, Berkay Candan'ı renklerine bağladı.
Spor Haber
Yayın: 26 Temmuz 2014 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 26 Temmuz 2014 00:00
BANVİT, Berkay Candan
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, Berkay Candan'ı renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon Aykon TED Ankara Kolejliler forması altında Fenerbahçe Ülker'den kiralık olarak hem Eurocup'ta hem de Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir grafik çizen genç oyuncu 2014-2015 sezonunda Banvit forması giyecek.
3 ve 4 numaralı pozisyonlarda oynayan Berkay Candan geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 7,2 sayı ve 4.7 ribaund ortalamasıyla mücadele ederken Eurocup'ta 4.5 sayı ve 2.5 ribaund ile oynamıştı.
Şu anda Bormio`da A Milli Takım kampında bulunan başarı oyuncunun transferi sonrası açıklamada bulunan Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk: Berkay, yeni jenerasyonun potansiyeli yüksek ve gelecek vaat eden oyuncularından birisi. Kendisini bir süredir kadromuza dahil etmek istiyorduk, sonuçta Berkay'ı renklerimize bağladık. Kadromuzda tecrübeli oyuncuların yanı sıra Berkay gibi genç ve iştahlı sporculara da yer vermek hedeflerimiz arasında. Sporcunun kulübümüzle anlaşması için kiralık olarak verilmesine onay gösteren Fenerbahçe Ülker Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Berkay ile yaptığımız sözleşme 1 yıllık olacak ve sezon sonunda sporcumuzun durumunu Fenerbahçe Ülker ile tekrar değerlendireceğiz. Umuyorum ki bu sözleşme her iki taraf için de hayırlı olur.” şeklinde konuştu.  
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı